Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten of toepassingen van Bunt Lichtstraten? Wij helpen je graag verder met al jouw vragen. Hieronder lees je de veelgestelde vragen.

Stalventilatie en stalverlichting

Waarom is stalventilatie belangrijk?

Goede stalventilatie draagt bij aan een gezond stalklimaat. Een gezond stalklimaat zal de gezondheid en het welzijn van het vee bevorderen, en daarmee ziektes bij het vee voorkomen en de melkproductie verhogen.

Waarom is stalverlichting belangrijk?

Goede stalverlichting is belangrijk voor de gezondheid van het vee. Zo kan een slecht verlichte stal zorgen voor een afname van de melkproductie van het vee. Ook voor de veehouder is goede verlichting prettig, omdat dat het werken in de stal veraangenaamt.

Welke oplossing bieden jullie?

Over het algemeen bieden wij een combinatie aan van ventilatie en verlichting. Via nokventilatiesystemen bieden we goede stalventilatie en -verlichting aan.

Ik ben alleen op zoek naar stalverlichting. Is een oplossing zonder stalventilatie ook mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Meestal maken we hiervoor gebruik van zadeldak lichtstraten.

Kan ik advies krijgen over stalventilatie of stalverlichting?

Wij denken graag met u mee. Twijfelt u of uw stal voldoende geventileerd of verlicht is? Of weet u niet goed welke oplossing het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Praktische informatie

Zijn de systemen geschikt voor alle soorten daken?

De systemen van Bunt Lichtstraten zijn in ieder geval geschikt op sandwichpanelen en golfplaten. Heeft u een ander soort dak? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt de installatie?

Dat hangt af van de grootte van uw stal en van het product. Als opdrachtgever mag u 50 strekkende meter per dag als uitgangspunt nemen. De algehele levertijd ligt gemiddeld genomen op 3 weken, inclusief ontwerp.

Wat zijn de kosten?

Wat de kosten zijn hangt af van een aantal factoren. Om een goed beeld te krijgen van uw situatie, en de gewenste oplossing, kunt u een offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend.

Kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen?

Dat kan zeker! Door het offerteformulier in te vullen, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U zit dan nog nergens aan vast.

OFFERTE?

Wilt u graag weten wat onze oplossing in uw geval zou kosten?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!