Offerte Brochure

Matensestraat 50
6669 CJ Dodewaard
0488 754 101
info@buntlichtstraten.nl

Lichtstraat in een loods

Bunt Lichtstraten is gespecialiseerd in het leveren en monteren van natuurlijke licht- en ventilatiesystemen. Deze systemen worden voor elk project volledig op maat gemaakt. Een lichtstraat zorgt ervoor dat een stal, loods, hal of schuur genoeg daglicht krijgt en, indien gewenst, goed geventileerd wordt.

Waarom een lichtstraat in een loods?

Het doel van een lichtstraat is het bevorderen van licht en ventilatie in een stal, loods, hal of schuur. Met een lichtstraat valt er via het dak daglicht in de loods. Vaak plaatsen we een systeem dat licht en gezonde lucht combineert, maar een lichtstraat zonder ventilatie is ook een mogelijkheid. Dit is bijvoorbeeld voor een loods of manege zeer geschikt.

Waarom Bunt?

Gespecialiseerd in lichtstraten

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Wereldwijd
actief

Voordelen van een lichtstraat in een loods

Een lichtstraat in een loods biedt veel voordelen. Zo komt het licht uit de nok en dat geeft een mooie spreiding. Het resultaat ziet er strak uit. Vaak wordt een lichtstraat gecombineerd met een ventilatiesysteem. Zonnepanelen gaan ook goed samen met een lichtstraat en er is slechts een kleine kans op lekkages. Zeker wanneer een loods gebruikt wordt voor commerciële of industriële doeleinden is ventilatie voor de gezondheid van medewerkers belangrijk.

Twee types lichtstraten

Een lichtstraat is opgebouwd uit polycarbonaat lichtplaten. Als je door ons een lichtstraat in je loods laat zetten, heb je de keuze uit twee types: heldere en opale lichtplaten. Ze verschillen niet in prijs, maar hebben wel hun eigen voor- en nadelen. Zo hebben heldere platen een hogere lichtopbrengst en is het licht feller en directer. Opale platen houden de loods juist koeler. Er komt rustiger en minder fel licht doorheen dat gevoelsmatig beter door de hele loods wordt verspreid. Ook hebben ze een betere isolerende werking dan heldere platen.

Drie verschillende systemen

Lichtstraten zonder ventilatie monteren we in drie systemen: zadelnok, gebogen lichtnok of een platdakkoepel. Wil je weten welk type platen en welk systeem het beste bij jouw situatie past? Neem vooral contact met ons op. We denken graag met je mee en adviseren je over de juiste lichtstraat voor jouw loods.

Alles onder één dak

Niet alleen voor het monteren van een lichtstraat ben je bij Bunt aan het juiste adres. Ook voor asbestsanering kun je bij ons terecht, net als voor dak- en gevelmontage. Daarvoor zetten we onze zusterbedrijven Bunt Asbestsanering en Bunt Montage graag in. Bij ons vind je alles onder één dak. Wel zo makkelijk en efficiënt! Neem vooral contact op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag met je wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Onze meest recente projecten

Zoeterwoude

Dak- en gevelrenovatie
Dak- en gevelrenovatie te Zoeterwoude, Nederland

Zeewolde

Dakrenovatie
Dakrenovatie te Zeewolde, Nederland

Texel

Dak- en gevelrenovatie
Dak- en gevelrenovatie te Texel, Nederland

Roosendaal

Dakrenovatie van 1065M2
Dakrenovatie van 1065m2 te Roosendaal, Nederland

Een offerte nodig voor een project?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Moet dak gerenoveerd worden?
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.