Over ons

Over Air Light Systems

Onze naam zegt het al, Bunt Lichtstraten is gespecialiseerd in lucht- en lichtoplossingen, voor met name de agrarische sector. Stalventilatie en stalverlichting spelen beide een belangrijke rol in het creëren van een gezond stalklimaat. Een gezond stalklimaat is bevorderlijk voor het welzijn van u en dat van uw vee.Waar Wij voor staan

Wij vinden het belangrijk om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Vanaf het begin denken we graag met u mee over welke oplossing het beste bij u past. Door onze ervaring in de agrarische sector kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Ook zorgen we dat we voor vragen altijd goed bereikbaar zijn. We beschikken over een eigen montageteam en eigen materieel, waardoor we de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen en snel kunnen schakelen. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen werken we samen met betrouwbare leveranciers.

Ons doel? Zoveel mogelijk klanten tevreden maken door het uiterlijk en het stalklimaat van hun stallen te verbeteren.OFFERTE?

Wilt u graag weten wat onze oplossing in uw geval zou kosten?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!